/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Velg en side

Bruk av innmat

Lever
Av leverene er andelever den mest brukte og den mest smakfulle. Bade and- og kyllinglever stekes med salt og mye kvernet pepper på sterk varme i noen få minutter. Den skal serveres rosa. Lever brukes som forrett på salat eller som garnityr. Hva med hvitløkstekt lever på spinat og salat med fransk dressing?

Hjerte
Ande- og kyllinghjerte brukes i kraft eller i pate. Dersom du er åpen for noe nytt kan du steke de som lever. Hjerter er litt seige og noe mer markert i smaken.

Krås
Krås er en seig muskel som må renses for sener og skinn. Dette drar du bare av. Kok kråsen i kraft og hvitvin slik at den blir mør før du steker den og bruker den i gryter og lignende. Alternativt kan du salte kråsen og serverer den som skinkebiter i salat og omeletter.