/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Velg en side
Geir Magnus Svae - profilbilde, Foto Tom Haga

Navn: Geir Magnus Svae
Alder: 42 år
Nåværende arbeidsplass: Bølgen & Moi AS, Konsernkjøkkensjef

Konkurranse CV:
2012      IKA Culinary Olympic JR. landsl   2x gull, sølv totalt
2012      WACS Global Chef Chalange Sør-Korea, Gull
2012      WACS Global Chef Chalange Europa London, Gull
2012      Årets Kjøkkensjef 2011
2010      W&B Culinary Worldcup Luxemburg JR. Landsl ,Gull, Sølv, Sølv totalt
2009      Årets grønne kokk, 1.pl
2008      NORES kokken, 2. pl
2008      NM i Klippfisk, 3. pl
2006      Årets grønne kokk, 2. pl
2005      NM i Kokkekunst,  4. pl
2003      NM i kokkekunst,4. pl
2003      Årets grønne kokk, 2. pl

Geir Magnus Svae: «Lerstangkylling i møte med kongekrabbe»

Svae- - Surf-and-turf

Svae- – Surf-and-turf

Hovedpice kylling
2 stk kyllingbryst
Sort trøffel
Sitronskall
Kjøtt lim
200 gr kyllingbryst
1 stk egg
3-5 dl fløte
3 ss finhakket sauterte morkler
2 ss eple brunoise
2 stkkongekrabbeklør
Salt og pepper
Kyllingskinn
Kokte kyllingføtter
Div. skudd- og urter

Sprøtt kylling skinn
Kyllingskinn
1 ltr  vann
50 gr  salt

Puffede kylling føtter
100 gr  kyllingføtter
Lettsaltet vann

Rekonstruert kyllinglår
2 stk. kyllinglår
Purreaske
Sort trøffel
Salt og pepper
Kjøtt lim
Timian
Hvitløk
Smør

Peppercrab – Saus
4 dl kyllingkraft, lagd på kylling føtter
1 stk sjalottløk
1 ts finhakket ingefær
1 fedd hvitløk finhakket
1 dl sopp soya
3 dl soppbuljong
1ss østerssaus
2ss black Bean pure
1 stk sitron
20 korn fersk pepper
2 ts brun riseddik
Smør

Bakt jordskokk med røkt smør og sitron
200 gr  Jordskokk
Havsalt
50gr  røkt smør
1 stk  sitron (skall)
Salt og pepper
2 dl  Persilleolje
8 dl  panko
1 stk  eggehvite
3 ss  Hvetemel

Terte med tomat- og krabbesalat
Tertedeig
500 gr  hvetemel
200 gr   temp smør
2,5 dl   vann
20 gr   salt
25 gr   sukker
80 gr   eggeplommer

Krabbesalat
2 stk  små klasetomater
1ts  estragon
1 ts  Gressløk
2ts  finhakket sjalottløk
2 ss  finrevet kongekrabbe fra avskjær
Salt, pepper, sitron og olivenolje

Tomat sphefere
5 stk  Små klasetomater
20 gr  selleristang
1 fedd  bakt hvitløk
1 ts  frest tomatpure
Salt, pepper, eplescidereddik
Xantana
5gr pr kg Gluco
Alginbad

Sprø hjertesalat
Hjertesalat
Olivenolje

Retro potet
6 dl  kyllingkraft
10 gr  sort trøffel
Smør
Sukker
Sitron
Bakepotet
Pure
200 gr  Mandelpoteter
1,5 dl  H- melk
50 gr  smør
salt, pepper, sitronskall
2 stk  Gulløyepotet

Saus
1 ltr  Kyllingkraft (mild)
5 dl  Skalldyrkraft av strandkrabbe
3 dl  Bakstevold eplemost
0,5 dl  Rieseling vineddik
10 stk  estragonstilker
20 gr  finhakket sjalottløk
20 gr  finhakket fennikel
80 gr  smør
Sitron
Salt og pepper