/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Velg en side

1 hel kylling
1 ss malt fenikkelfrø
salt
pepper
1 ss smør ,temperert
1 kvast estragon, finhakket

4 hjertesalat
2 ss olivenolje
salt, pepper

1 egg
1 fedd hvitløk
1 ss eddik
1 ts dijon sennep
4 dl solsikkeolje
salt
50 g parmesan
litt vann

Helstekt Kylling med fennikel , grillet hjertesalat og ”Caesar” dipp

Sett ovnen på 200 grader. Gni smør over kyllingen

Kryddre med sal, pepper og fenikkel

Bak kyllingen i ovn i ca 45-60 min, + 15 min hvile på benk

Grillet hjertesalat med Caesar dipp

Kjør egg ,hvitløk, sennep, eddik i blender, spe inn olje til tykk konsistens, smak til med salt, tilsett parmesan og litt vann for tynnere konsistens

Del salaten i 2, Ha olje på salaten grill salaten i panne på sterk varme til god gyllen farge, strø på salt, pepper og iv over litt zest av sitron

Drypp cæsar saus over og server kylling ved siden av.