/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Velg en side

(4 porsjoner)

Dette trenger du:
3-4 stk Lerstang Hickory marinerte lår
Sukkerertsalat
2 pk sukkererter
1 stor rødløk
1 pk reddik
2 dl frisk thai basilikum (evt. vanlig)
1 sitron, saft og finrevet skall
½ dl valnøttolje (evt. raps eller olivenolje)
Litt salt og pepper

Hickorymarinerte kyllinglår med sukkerertsalat

Grillede Lerstang kyllinglår med smak av hickory og sukkerert salat, kanskje en ny favoritt?

Slik gjør du: 

1. Legg kyllinglårene på grill med litt høy varme og la de steke 10-15 minutter, snu på de av og til. Blir grillen for varm, legg kjøttet til en kaldere del av grillen. Bruk evt. lokk.

2.  Forvell sukkerertene raskt i lettsaltet vann, avkjøl i isvann. Sil av vannet og del halvparten i to på langs.

3. Rens og del rødløk og reddik i tynne skiver. Bland sammen med sukkererter, basilikum, sitronsaft, sitronskall og olje. Smak til med salt og pepper.

Tips:
Server gjerne med en litt kraftig dressing som for eksempel blåmuggostdressing.

Bland helt enkelt 200 g blåmuggost, gjerne Gorgonzola med 2 dl Crème Fraîche Original og litt hakket gressløk. Smak til med presset sitron, salt og pepper.