/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Velg en side

Dette trenger du:

(4 porsjoner)

700 g Gårdsand Kyllingbryst
3 dl Kremfløte
1 ss frisk oregano
2 fedd hvitløk, finhakket
1 gul paprika, i tynne strimer
350 g frosne selskapserter
250 g bacon i terninger
1 ss smør eller olje til steking
Salt og kvernet sort pepper

4 porsjoner villris

KREMET KYLLING MED BACON, ERTER OG PAPRIKA

Slik gjør du:

  1. Kok villris etter anvisning
  2. Del kyllingbrystene i to på langs og så på tvers i tynne skiver. Stek kyllingkjøtt og bacon på sterk varme i en panne med smør eller olje, til det er gyllent. Stek i flere omganger så varmen holder seg høy i panna.
  3. Tilsett hvitløk, la det surre sammen ca. ½ minutt. Hell på fløte, la det koke opp, smak til med salt og pepper.
  4. Tilsett erter og paprika, la det koke sammen til ertene er gjennomvarme og sausen har tyknet litt. Spe evt. med litt vann eller melk dersom du syns sausen blir for tykk. Dryss over litt frisk oregano. Server med villris.

Tips:

Ris kan erstattes med pasta eller poteter. Varier gjerne med andre type grønnsaker som for eksempel løk, sjampinjong og spinat.