/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Velg en side

(4 porsjoner)

Dette trenger du:
2 pk Lerstang overlår
Rub-a-dub
5 ss brunt sukker
2 ts spisskummen
1 ½ ts salt
1 ts hvitløkspulver
1 ts malt sort pepper
1 toppet ss røkt paprika (pulver)
2 ts chilipulver

Chili og korianderdipp
3 dl rømme
1 dl sweet chili sauce
1 dl grovrevet frisk koriander
Litt salt og pepper

RUB – A – DUB kylling med chili og korianderdipp

Rub-a-dub er en krydderblanding som passer utrolig godt til grillet kylling og som garantert blir vanedannende når du først har smakt det en gang. Her har vi brukt det på Lerstang overlår, servert med en litt spicy chili og koriander dipp. Perfekt kosemat!

Slik gjør du: 

1. Bland sammen alle ingrediensene til rub-a-dub.

2. Del kyllingen i mindre stykker, bland godt sammen med krydderblandingen, la det stå å trekke smak mens du varmer opp grillen.

3. Grill kyllingen på litt sterk varme, snu på den ofte så den ikke brenner seg. Legg den på en kaldere del av grillen dersom varmen blir for høy. Bruk evt. lokk.

4. Rør sammen ingrediensene til dippen. Smak til med salt og pepper.

Tips:
Lag en stor porsjon med krydderblanding og oppbevar den i en lufttett boks for flere grillglade måltider.