/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Velg en side

Packshot_Andebryst

Andebryst

 

Andebryst: Rut skinnsiden og gni inn salt og pepper. Stek kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt, videre i ovn på 160 grader til kjernetemp. 57-62 grader, bruk steketermometer. La kjøttet hvile i 10 min før du skjærer i det. Et andebryst er nok til to pers.

Varmrøkt andebryst m etikett - IMG_4732Varmrøkt andebryst

 

Varmrøkt andebryst: Sprøstek svoren noen minutter enten i steke­panne eller på grillen. Lunes i ovn på 180 C i 20 min. Skjær i tynne skiver. Ypperlig både som forrett og hovedrett. Beregn et andebryst til 2 personer.

Speket Andebryst m etikett - IMG_4734Speket andebryst

 

Speket andebryst er tørrsaltet og langtidsmodnet i et spesiallaget klimarom hos oss. Saltinnholdet er lavt sammenlignet med tradisjonell norsk spekemat. Dekorativt og smakfullt og passer som forrett, bl.a. med lunede kamskjell, på crostini med pepperrot-rømme eller som en snack. Selvskreven på spekebordet.