Skip to content

Førsteklasses råvare

Eierskap til hele verdikjeden

Vi importerer selv foreldredyrene til våre ender og kyllinger. Det vil si at vi henter andunger eller kyllinger på flyplassen etter en kort flytur fra England eller Frankrike. De vokser deretter opp på en isolert gård i Vestfold før de starter å produsere egg når de blir gamle nok.

Eggene samles inn et par ganger om dagen og etter 3-4 uker i rugemaskin klekkes eggene og kyllinger eller andunger titter fram. Etter kort tid, så kjøres de til utvalgte gårder hvor bonden venter med et fjøs med god temperatur i huset. Der bor andungene i nesten 50 dager og kyllingene i opptil 70 dager, før de kjøres til slakteriet og foredles til kvalitetsprodukter.

Kvalitetskontroll

Alle Gårdsand-anleggene er spesialbygget for formålet, og har høye krav til renhold og kvalitet. Vi jobber etter krav fra Mattilsynet, og har alle godkjenninger og sertifiseringer i orden.

Hos oss arbeider ny teknologi og gammeldags yrkesstolthet sammen for å skape gode produkter til våre forbrukere.

Oppskrifter med and

Se alle oppskrifter