Skip to content
Oppskrifter

Andeconfit på grillen

Tilbake til alle oppskrifter
  • Sesong
    Sommer
  • Forberedelse
    30 minutter
  • Vanskelighet
    Lett
  • Porsjoner
    4

Ingredienser:

  • 4 andeconfit fra Gårdsand
  • 9 mellomstore poteter
  • 1 rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 8 grønne asparges
  • 2 hele mais
  • 2 tomater

Slik gjør du det:

Del opp poteter og rødløk i båter, grovhakk hvitløk og legg alt i aluminiumsfolie.Dryss med salt og pepper.

Andefett fra lårene tilsettes og folien legges på grillen i ca 25 min.

Grill andeconfit direkte på grillen i ca 15 min. Pass på at du har fjernet det meste av fettet, så slipper du fettsprut.

Asparges, mais og tomatene grilles 5 min før servering.

Rødvinssaus eller portvinsaus anbefales, men man kan også bruke sjyen i aluminiumspakken.

Enkelt og godt for hele familien!